Kerstmiddag in De Gebrande Wateren

18 december 2019 14:30 - 18:30 uur

Herberg De Gebrande Waateren


Al wekenlang wordt ons via de media duidelijk gemaakt dat het grootste familiefeest Kerstmis weer aanstaande is. Overal waar je bent en rond kijkt proef je sfeer door gezellige aankleding en verlichting.  Iedereen bereidt zich voor om er met elkaar weer een waardevol gebeuren van te maken. Ons gezin, onze familie, onze meest naasten zijn toch de mensen waar we om geven. Waar bij we ons thuis voelen.

Maar ook in bredere zin willen we om ons heen kijken. Wij maken immers ook deel uit van een nog veel grotere familie. Zijn we ook niet een beetje begaan met en verantwoordelijk voor het lot van al die mensen die zich een vrolijk kerstfeest wensen naar ons eigen voorbeeld maar zich dat niet kunnen permitteren?

We willen dan ook deze kerstmiddag weer traditiegetrouw beginnen met een kerstviering waarin we het oude Bijbelse verhaal opnieuw horen vertellen en ons daarop bezinnen.
Daarna zal de groep Capriccio ons aangenaam verrassen met een gevarieerd programma van 2 x 45 minuten.
Hun repertoire beweegt zich tussen Straussmelodie├źn, operette, opera, Italiaanse liederen, Nederlands, musical, Duitse oude schlagers of Volksliederen en Weense liederen. En het kerstlied om samen te zingen zullen ze zeker niet vergeten.

Na het optreden van dit prachtige stel zal er een koffietafel zijn waar we u graag bij uitnodigen.

De eigen bijdrage voor deze middag zullen we u tijdig melden.

Vanwege de opnieuw te verwachten grote deelname aan deze middag is het absoluut noodzakelijk u van te voren op te geven voor deze middag.
Vol is namelijk vol, ook in deze Herberg De Gebrande Waateren. Dat was 2019 jaar geleden zo, maar helaas ook nu nog. De kerstmiddag is in ons programma-aanbod het drukst bezochte onderdeel.

Reacties gesloten.