Jaarlijkse fietstocht groot succes

Met prachtig weer maakten afgelopen woensdag 70 senioren hun jaarlijkse fietstocht door de eigen regio. Na een kop koffie met een heerlijke traktatie vertrokken de deelnemers in vier groepen via het Zeldam naar Enterbroek.
Een frisgroene bloeiende natuur was vanaf het begin hun deel.
De uitzetters van de tocht hadden dan ook echt hun best gedaan om de route interessant en rustig te houden via allerlei onbekende paden. Voor de frequente fietsen was het misschien niet allemaal nieuw, maar de grote groep was enthousiast.
Gezellig pratend en in een aangenaam tempo werd de eerste stop bereikt bij Het Rheins waar de lunch werd gebruikt.


Van daar ging de tocht verder richting Enter, Het Schwarzwald, De Borkeld naar Camping De Bovenberg waar opnieuw een langere stop met een drankje was.
Dorst hebben de fietsers overigens tijdens de tocht niet gehad want de rijdende “bezemwagen” zorgde in de route voor voldoende dorstlessende middelen.
Op het eindpunt bij De Gebrande Waateren kwamen de groepen uiteindelijk weer bij elkaar om er te gaan genieten van een heerlijke plateservice.
Samenvattend kan gesteld worden dat het een prachtdag was waar iedereen volop van genoten heeft. Al was de val van een van de dames een echt minpuntje. Na doktersbehandeling kon ze zich uiteindelijk toch weer bij de groep aansluiten voor de afsluitende maaltijd.

You may also like...

Reacties gesloten.