Opnieuw genieten

Het geweldige optreden van Jan Riesewijk is nog maar amper verwerkt of er staat alweer een nieuwe mooie act voor ons klaar.
Dit keer komt schrijfster, entertainer en humorist  Anneke Schep uit Raalte op woensdag 6 april de leden verrassen met prachtige verhalen en anekdotes over haar leven als trouwambtenaar en haar ervaringen met pensionado’s. 
Voor haar als oudere zijn er nog geen geraniums om zich achter te verschuilen ondanks de jaren en het feit dat het leven haar zeker niet altijd welgezind was.
Ze weet wat het is om weduwe te zijn en om alleen te zijn.
Toch wist ze de positiviteit altijd te behouden en met een lach en veel humor haar levensgeluk naar haar hand te zetten.
Anneke zal twee van haar aantrekkelijkste sketches brengen, waar ‘Zet jij de bloemetjes nog buiten’ er een van is.
Misschien voor alle ouderen onder ons een voorbeeld om ook met flink wat jaren op de teller toch van elke dag te genieten.

Aan dit optreden gaat op woensdag 6 april de jaarvergadering vooraf, waarin het bestuur uit de doeken zal doen hoe het in de voorbije twee jaar reilde en zeilde binnen de vereniging.
Dit keer is de bijeenkomst vervroegd naar 19.00 uur en wordt gehouden in de nieuwe kantine van Hebo aan de overkant van de Goorsestraat: Het Assink nr 10.

Welkom alle leden die na afloop weer positief huiswaarts willen gaan.
Bent u nog geen lid, dan bent u ook welkom door u als lid aan te melden bij ingang van de zaal.

You may also like...

Reacties gesloten.