Ook dit jaar laten we carnaval aan ons voorbij gaan.

Ondanks het aanzwellende carnavalsgedruis heeft het bestuur besloten om ook dit jaar als vereniging af te zien van de gebruikelijke gezellige vrijdagmiddag voorafgaand aan het grote feestweekend zelf. Nog steeds voelt het bestuur de verantwoordelijkheid voor haar leden om elk coronarisico uit de weg te gaan, ondanks de versoepelingen die er aan zitten te komen. Ook een groot deel van de ouderen zelf geeft aan dat ze nog huiverig is om alle remmen los te gooien.
Het bestuur Senioren Hengevelde is de carnavalsvereniging De Höftemennekes dankbaar voor de uitnodiging die ze ontving en hoopt volgend jaar zeker weer te mogen aansluiten.
Iedereen, die toch het feest der feesten wil meebeleven, wordt door de carnavalsvereniging zelf uitgenodigd om zich op eigen persoon de vrijdagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur aan te sluiten in de gezelligheid.
Natuurlijk wensen we alle feestvierders een prachtig carnavalsweekend toe.
Het wordt echt wel weer eens tijd om de bloemetjes verantwoord buiten te zetten.

Alaaf!

You may also like...

Reacties gesloten.