Nieuwsbrief november

Op weg naar de gezelligste maand van het jaar?

De titel boven deze nieuwsbrief doet vermoeden dat er twijfel is aan de van oudsher vanzelfsprekende feestelijkheid en gezelligheid rond Sinterklaas, Kerst en de jaarwisseling.
Het zal ieder van ons duidelijk zijn dat we maar niet bevrijd worden van die vervelende corona pandemie en de gevolgen ervan. De genomen maatregelen zijn niet mals en treffen ons allemaal. In onze vrijheid, onze portemonnee of nog erger in onze gezondheid. En nog steeds zien velen jammer genoeg de oplossing onvoldoende onder ogen en volgen hun eigen betweterige ‘dwaalweg’.
Het zou echter een slechte zaak zijn wanneer we ons persoonlijke leven daardoor teveel te laten beïnvloeden. Een positieve houding en een flinke portie gezond verstand brengen ons allen eerder het zo gewenste geluksgevoel dan een tegendraads bestaan. Wat zou het fijn zijn om met deze houding de donkere decembermaand op te starten op weg naar het volle bevrijdende licht.
Wedden, dat er dan toch nog veel mogelijk is?

Gezien de genomen maatregelen door onze regering, heeft het bestuur zelf wel een minder prettige beslissing moeten nemen. Onze kerstmiddag is elk jaar weer een hoogtepunt onder onze activiteiten, toch hebben we deze voor dit jaar opnieuw moeten afblazen. Graag hadden we kennis gemaakt met de welbekende vrek Scrooge uit het kerstverhaal van Charles Dickens en zou de gezellige aansluitende broodmaaltijd een kroon op de jaarafsluiting zijn geweest.
Helaas, hopelijk volgend jaar dan maar.

Ook onze nieuwjaarsbijeenkomst op 5 januari is nog verre van zeker. Voor deze datum verschijnt er geen Magazine met een nieuwsbrief en dus vragen we u om onze website, Wegdamnieuws en uw e-mail voor berichtgeving in de gaten te houden.

De mensen die zich hebben opgegeven voor de iPad-cursus, zullen nog geduld moeten hebben. Als hier meer duidelijkheid over is, hoort u dat zeker.

Waar we met ons allen wel weer blij van worden is het resultaat van de Rabo Clubsupport Actie. Al uw stemmen op Senioren Hengevelde heeft onze kas verrijkt met een mooi bedrag van € 571,95 Het bestuur dankt van harte de Rabobank en u allen voor uw deelname.

Verder heeft het bestuur regelmatig contact met organisaties binnen de Hof van Twente. Een daar van is Salut, een welzijnsorganisatie die zich breed inzet voor onze gemeenschap en ieders individuele welzijn onder het motto: ‘We zijn er voor jou’.
Hebt u vragen op het gebied van zorg, vervoer, verblijf of meer persoonlijke problemen, neem dan eens contact op met Salut, telefoon 0547-260053 of kijk eens op hun site: www.salut-welzijn.nlGraag wenst het bestuur u allen een gezellige feestmaand toe met veel positiviteit en vooral: Gezondheid voor u allen.

You may also like...

Reacties gesloten.