Just Schimmelpenninck vertelt over de kastelen in Diepenheim.

Woensdag 6 oktober om 19.30 uur komt Just Schimmelpenninck uit Diepenheim naar De Marke om ons te vertellen over de landgoederen het Nijenhuis en het Westerflier.
Zijn familie woont al generaties lang op een van deze twee bekende kastelen net buiten Diepenheim en kent klinkende namen in politiek en maatschappij. Maar even indrukwekkend is de historie van deze landgoederen die voor velen van ons regelmatig bezocht worden voor een prachtige wandeling. Graag horen we van insider Just Schimmelpenninck alle ins en outs uit het heden en verleden.
Alle leden worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Bent u nog geen lid, maar wilt u dat graag worden, dan bent u ook van harte welkom.Al zijn de coronamaatregelen fors teruggeschroefd, toch wil de wetgever risico’s uitsluiten en vraagt ze bij ingang van de zaal om een coronacheck. Dat kan een digitaal bewijs zijn op uw mobieltje, een kopie van uw vaccinatiebewijs of een recente negatieve testuitslag.
Daarnaast gelden nog steeds de standaardregels: Bij klachten thuisblijven, handen wassen en houd zo mogelijk enige afstand. Het bestuur zal haar best doen om in de zaal alles zo te regelen dat de lezing veilig kan plaats vinden.

You may also like...

Reacties gesloten.