Nieuwsbrief maart

Goed gekozen met de verkiezingen en nu ook nog voor glasvezel?

Eindelijk keert de rust in de media weer terug. De propagandapraatjes van de politici waren we op het laatst wel een beetje zat. Natuurlijk hebt u ook gestemd en kan Nederland weer met ons aller steun geregeerd gaan worden. Ik ben nog wel benieuwd hoe lang het gaat duren voor er een nieuwe regering zit. Het uitruilen van allerlei verkiezingsbeloften gaat nu van start en vriendjes worden vraagt tijd.

Een andere keuze die we kunnen gaan maken is die voor een glasvezelverbinding. Het kan u niet ontgaan zijn dat er in Hengevelde flink gelobbyd wordt om deze keuze te maken met voordelen voor u als gebruiker in de vorm van sneller en waarschijnlijk betere verbindingen voor uw computer en t.v.
Maar ook voordelen voor onze gemeenschap in de vorm van een aantrekkelijke premie per aanmelding om te verdelen onder onze verenigingen.
De toekomst vereist steeds betere en snellere verbindingen met de buitenwereld.
Het niet mee doen kan betekenen dat u in de toekomst geen gebruik kunt gaan maken van allerlei nieuwere technieken. Op korte termijn zal het echter nog geen probleem zijn. Het is aan u om te beslissen.
 
De kosten van aanleg tot in uw meterkast bij u thuis komen geheel voor rekening van Deltaglasvezel. Wel moet u zelf kiezen voor een nieuwe provider (Delta of Cayway). Onze huidige KPN of Ziggo maken namelijk geen gebruik van de glasvezel.
Ook is het goed u te realiseren dat uw e-mailadres van KPN of Ziggo niet langer zal werken. Overstappen naar een nieuw te maken Gmail-adres is dan een goede keus. Delta heeft beloofd om, bij keuze voor hun pakket, alle apparatuur in huis goed te laten werken.

Verder hopen we voor ons allen dat we snel een uitnodiging krijgen voor een vaccinatieprik tegen dat duivelse Corona. Het is na een lang en moeizaam jaar mooi geweest en we willen weer eens op een normale manier bij elkaar op bezoek.
De minister heeft beloofd dat we voor de zomer allemaal een prik hebben gehad. Deze belofte biedt dus perspectief. Nog even een paar weken geduld en we krijgen onze vrijheid (waarschijnlijk voor een groot deel) weer terug. Om u tot die tijd te laten merken dat de Senioren Hengevelde nog steeds springlevend zijn, gaan de bestuursleden in de week voor Pasen bij u langs om u een fleurige attentie te bezorgen en om te horen hoe het u vergaat.
Op dit moment hebt u het nieuwe Magazine weer ontvangen en biedt u dat hopelijk weer een uurtje leesgenoegen over allerlei interessante onderwerpen.
Zorg goed voor u zelf en uw naasten en blijf gezond.

You may also like...

Reacties gesloten.