Glasvezel voor een toekomstbestendig Hengevelde

Zorg op afstand kan niet zonder goede internetverbinding Met zorg op afstand kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en hoeven zij niet altijd de deur uit voor een artsenbezoek. Wel zo prettig in deze tijd. Hiervoor is een goede internetverbinding essentieel. Met glasvezel krijgt u deze stabiele verbinding! Ervaar zelf de vele voordelen

Met glasvezel bent u klaar voor nú en de toekomst. Want voor steeds meer dagelijkse en toekomstige ontwikkelingen is een stabiele verbinding nodig. Denk bijvoorbeeld aan personenalarmering. U draagt een apparaatje om uw hals. In geval van nood drukt u op de knop en bent u gelijk in contact met een meldkamer. Dit is een veilig idee, maar dan moet de verbinding niet haperen. Daarnaast biedt snel internet een uitkomst als u regelmatig zorg of controle nodig hebt. EHealth is een ontwikkeling dat zorg op afstand mogelijk maakt. Hierdoor hoeft u voor een controle of consult niet altijd de deur meer uit. Een van de grootste voordelen is dat u dankzij eHealth langer zelfstandig blijft en in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. Een stabiele internetverbinding helpt ook om het contact met familie en vrienden te onderhouden. Tegenwoordig zijn veel van hen ook continu online, waardoor u laagdrempelig contact onderhoudt. Want zeg nu zelf; wat is er nu leuker dan via bijvoorbeeld WhatsApp even snel een filmpje van de kleinkinderen te bekijken? En juist in deze tijd ervaren we hoe belangrijk een stabiele en snelle internetverbinding is. Het houdt ons verbonden met elkaar.

You may also like...

Reacties gesloten.