RADIOVERMAAK SPECIAAL VOOR OUDEREN

Wegdamnieuws is op zoek naar verhalen in deze bijzondere periode. Wat doe jij met de kinderen, voor een goed doel en hoe vul je de tijd op? Nederland is zich in de diepvriesmodus aan het terugtrekken. Theaters sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast.
De culturele werkgroep heeft het idee opgevat om een speciale radio-uitzending te maken. Eenieder die zich daarvoor geroepen voelt krijgt de mogelijkheid om via de radio een oudere in Hengevelde even in het zonnetje te zetten of te vermaken. Dat kan door middel van een verzoekje, mop, gedicht, verhaal of stukje muziek dat je ten gehore brengt. Wees creatief en origineel. Het moet een feestje zijn om naar te luisteren. Heb jij leuke ideeën/verhalen/tips voor de invulling van dit speciale programma? Laat het even weten via het 06 83 19 41 60 of mail even naar cwmhengevelde@gmail.com. De presentatie ligt in handen van Paul Wegdam. 

Voor meer informatie hierover zie Wegdamnieuws

You may also like...

Reacties gesloten.