Nationale thuisbingo

Vanaf 6 april organiseert FocusCura, samen met o.a. KBO-PCOB, de Nationale ThuisBingo. Toegankelijk voor elke oudere van Nederland!
U kunt hier ook aan mee doen, door u aan te melden via het inschrijfformulier.

Hoe werkt de ThuisBingo?

Gezellig thuis via de laptop, smartphone of tablet meedoen met de Nationale ThuisBingo? Hieronder vindt u de spelregels.

Spelregels Nationale ThuisBingo

Elke dag tussen 13.00 en 14.00 uur wordt de Nationale ThuisBingo live uitgezonden via www.denationalethuisbingo.nl.

Elke uitzending duurt circa 1 uur en we proberen minimaal 3 rondes te spelen. Elke ronde begint met een getallenronde. Klik de getallen aan op de speelkaart op uw scherm met uw computermuis of als u een tablet heeft met uw vinger. Aan de zijkant ziet u steeds de 5 laatst getrokken getallen.

Een speler kan bingo hebben als de speelkaart een compleet horizontaal, verticaal of diagonaal rijtje heeft.

Nadat tenminste 1 van de spelers bingo heeft wordt de speelkaart door de presentator leeggemaakt en begint het spel weer opnieuw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

Na elke ronde zal 1 van de winnaars gebeld worden.

Na de uitzending worden alle winnaars gebeld op het bij ons bekende telefoonnummer. We vertellen u dan hoe u de prijs in ontvangst kunt nemen.

Meespelen met de Nationale ThuisBingo?

Iedereen met een laptop, smartphone of tablet kan met de Nationale ThuisBingo meespelen. Deel de website met uw vrienden en familieleden voor nog meer speelplezier: www.denationalethuisbingo.nl.

You may also like...

Reacties gesloten.