Kerkelijke vieringen tijdens pasen

In een brief vanuit de parochie laat het pastoraal team weten, hoe u Pasen mee kunt vieren via kerkomroep.nl en via Youtube.
Hieronder kunt u deze brief lezen.

Beste parochianen van  Parochie De Goede Herder, HH. Jacobus en Johannesparochie en de Heilige Geest parochie:

Omdat we de komende tijd en zeker nu in de Goede Week niet in de gelegenheid zijn om elkaar te ontmoeten, maar toch graag contact willen houden met u als parochianen kunt u

van dinsdag tot en met vrijdags avonds om 18.30 uur, via www.kerkomroep.nl: keuze kerk in vullen en live aanklikken, om de doordeweekse vieringen volgen.

In de Goede Week kunt u ons ook live volgen met beeld via de computer, iPad, of mobiele telefoon via You Tube. In zoekbalk RK Twente Zuid typen en enter aanklikken à dan aanmelden (er zijn geen kosten aan verbonden) à en Live stream RK Zuid aanklikken. Dit geldt voor alle onderstaande vieringen!

Alle onderstaande vieringen zijn zonder kerkgangers!!!

Palmpasen:  God zal ons helpen

Er zal vanuit de H. Blasius in Delden om 09.30 uur een Eucharistieviering zijn.

Witte Donderdag:  Liefde gebroken om te binden

De Eucharistieviering op Witte Donderdag is om 18.30 uur vanuit H. Blasius te Delden.

Goede Vrijdag: Stilstaan bij het lijden

Om 15.00 uur zal er vanuit de H. Blasius te Delden een Kruisweg zijn die live te volgen is en ook de avondplechtigheden om 18.30 uur kunt u live volgen.

Paaswake:  Weest niet bevreesd

De Paaswake zal om 18.30 uur vanuit de H. Blasius in Delden, live te zien en te horen zijn, waarbij we het Licht van Christus zullen ontsteken.

Het is mooi om in uw eigen huis om 20.00 uur het Licht van Christus te verspreiden, door symbolisch een kaars voor het raam te zetten, zodat wij aan de wereld laten zien, dat wij Pasen vieren ondanks de moeilijke omstandigheden van dit moment.

Eerste Paasdag: Hij leeft

Vanuit de H. Blasius in Delden zal om 09.30 uur een Eucharistieviering zijn, die u live kunt volgen.

Tweede Paasdag: Hij leeft

Vanuit H. Blasius in Delden zal om 09.30 uur een Eucharistieviering zijn, die u live kunt volgen.

Vanaf dinsdag 14 april 2020, zal er ’s avonds om 18.30 uur van dinsdag tot en met vrijdag weer een viering te beluisteren zijn via www.kerkomroep.nl.

Wij hopen u als parochianen of als gelovige op deze manier te mogen ontmoeten om toch samen de Goede Week en Pasen te kunnen vieren.

Het pastorale team.

You may also like...

Reacties gesloten.