Nieuwjaarsbijeenkomst een gezellige start

Woensdagavond 15 januari maakten we onze start met het nieuwe jaar 2020.
Een avond waarop de voorzitter woorden uit de kersttoespraak van koning Willem-Alexander aanhaalde waarin gezegd werd dat het grootste geluk van mensen zit in het zich verbonden voelen met familie, vrienden en mensen in je omgeving. Luisteren naar elkaar en begrip tonen levert vooral een tevreden blij mens op. En dat was nou juist ook de inzet van de avond; elkaar ontmoeten, samen praten en natuurlijk ook genieten van de gezelligheid met elkaar.
De Hengeveldse band Around69 zorgde daarbij voor de muzikale noot waarbij de bandleden een uitstekende keuze maakten uit hun repertoire door heel herkenbare muziek te brengen die iedereen boeide en soms uitnodigde tot dans, meeklappen en meezingen.
Dat er geklonken moest worden op het nieuwe jaar was onvermijdelijk en werd met een paar keer “Ein prosit” zingend bekrachtigd.
Verrassend was het bezoek van prins Edwin met zijn adjudant en dames. Zij kwamen de senioren uitnodigen voor het feest der feesten op vrijdagmiddag 21 februari: carnaval.
Al met al een avond waar iedereen zich uitstekend vermaakte en een prima start van het nieuwe jaar voor de Senioren Hengevelde.
Dank was er tot slot voor Norbert Kuipers, die deze avond mede mogelijk maakte.

Voor de foto’s, klik hier

You may also like...

Reacties gesloten.