Salut wijst u de weg

Salut werkt aan een samenleving waarin mensen naar elkaar omkijken en elkaar helpen. Waarin het oké is om hulp te vragen als u er zelf niet uitkomt. In deze samenleving hebben mensen zeggenschap over hun eigen leven en hun omgeving en doet iedereen op eigen wijze mee.  

Salut is een professionele organisatie die zich inzet voor alle inwoners van Hof van Twente met als doel hun welzijn te verbeteren. We ondersteunen individuen en het collectief waarbij onze actieve aandacht vooral uitgaat naar mensen in een kwetsbare positie.   

Salut gelooft in de kracht van menselijk contact. In persoonlijke gesprekken, in het bieden van een luisterend oor, in het echt meedenken met de ander. En dus komt de mens en zijn behoefte bij ons altijd op de eerste plaats. Waar mogelijk werken we samen met andere partijen.  Advies van Salut kost u niets. Kijk voor meer informatie op https://salut-welzijn.nl/

You may also like...

Reacties gesloten.